FileLinx neemt K+V van Alphen over
FileLinx neemt softwarebedrijf K+V Van Alphen uit Berkel en Rodenrijs over door het volledige belang van de eigenaren te kopen. Hiermee breidt FileLinx, leverancier van een documentmanagementsysteem uit Schiphol-Rijk, zijn softwareportfolio uit. K+V Van Alphen is gespecialiseerd in automatische document- en factuurverwerking en biedt koppelingen met zo’n vijftig financiële en erp-systemen. Er werken zo’n twintig man bij dit in 1998 opgerichte bedrijf.

 

 

K+V Van Alphen voorziet ondernemingen, zoals Ahoy Rotterdam, NOS, diverse grote verzekeraars en een aantal Nederlandse gemeenten en ziekenhuizen van automatische factuurverwerkingssoftware. Bekende producten zijn de workflowoplossing Donau Factuur voor het autoriseren van facturen en Digidata. Dit laatste product herkent op regelniveau de gegevens op pdf-facturen, of leest voor verdere verwerking xml- en edi-facturen in.

FileLinx is in 2000 opgericht en aanbieder van een standaard modelleer platform onder dezelfde naam. Met dit platform kunnen organisaties informatie en documenten uniform structureren, opslaan, en eenvoudig terugvinden. Bij het bedrijf werken achttien man. Een bekende klant is de KNVB.

De integratie van beide organisaties wordt voor het einde 2016 afgerond. De circa veertig medewerkers komen te werken in een nieuw onderkomen in de regio Zoetermeer/Alphen aan den Rijn.

 

bron: Computable

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com