Low-code

Wij willen iedereen in staat stellen om zelf applicaties te ontwikkelen zonder dat het nodig is over programmeerkennis te beschikken.

Wat is low-code?

Met een low-code ontwikkelplatform kan iedereen een applicatie bouwen. Er is geen programmeerkennis nodig, omdat de gebruikersinterface uit grafische elementen bestaat.

Op die manier stelt een low-code platform iedereen in staat om zonder barrières, snel, eenvoudig en zonder technische kennis  een administratieve applicatie te ontwikkelen. En dat onafhankelijk van ‘traditionele leveranciers’.

De 7 voordelen van een low-code platform

  • Laagdrempelige innovatie
  • Focus op de oplossing en niet het ontwikkelen
  • Geen programmeerkennis nodig
  • Snel van idee naar uitvoering
  • Applicaties als deel van een flexibele IT-omgeving
  • Veilig ontwikkelen en testen binnen een gecontroleerde omgeving
  • Altijd makkelijk aan te passen applicaties
Development FileLinx

Waarom wij in low-code geloven

Een reguliere applicatie is gemiddeld 5 jaar up-to-date. Daarna moet je een keuze maken. Migreer je naar een nieuwe versie van de software? Stap je over op een andere applicatie? Of besluit je nieuwe ontwikkelingen (zoals mobile) links te laten liggen?

Wie kiest voor de low-code aanpak, hoeft zich geen zorgen te maken over verouderde apps. Je business solution (model) staat namelijk volledig los van het onderliggende platform. Wij, onze partners maar ook onze klanten kunnen met het FileLinx Platform zelf allerlei oplossingen maken.

Zo hebben wij klanten waar wij 20 jaar geleden een model voor hebben gemaakt dat nog steeds in het nieuwe platform onveranderd is blijven werken. Wel zijn nieuwe technieken, de interface en mobile er allemaal bijgekomen.

Toch hulp nodig?

Wil je zelf een applicatie ontwikkelen, dan nodigen we je uit dat met ons platform te doen. Laat je dit werk liever door ons doen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Op die manier kun jij je concentreren op de processen en het model; FileLinx zorgt voor de ontwikkeling van het platform in de nieuwste technieken.

Meer weten over FileLinx Platform?

Met FileLinx Platform kan je alles maken

Wij, onze partners maar ook onze klanten kunnen met ons platform zelf allerlei oplossingen maken. Oplossingen voor een specifiek probleem, door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com

Automatische factuurverwerking
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de whitepaper direct in uw e-mail.