Over FileLinx

Veel processen kunnen en moeten efficiënter en gebruiksvriendelijker worden ingericht. Maar vaak krijg je te horen dat het om allerlei technische redenen niet kan. Wij zeggen: het kan wel! 

Omdat het makkelijk kan

Het ene proces is het andere niet. Waar standaardoplossingen je in een wurggreep houden, wil je flexibel zijn. Zodanig dat je de belangrijkste (administratieve) processen makkelijk kan aanpassen, optimaliseren maar bovenal dat je grip krijgt, hebt en houdt op het proces.

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Complexe vraagstukken oplossen, daar zijn we bij FileLinx dol op. Hiervoor zetten wij ons no-code platform of onze applicaties in.

Het resultaat: een oplossing die precies aan je eisen voldoet én makkelijk in het gebruik is. En je hebt er geen omkijken naar, dus geen gedoe, geen programmeerwerk en geen langdurige implementatietrajecten. 

Meer weten over FileLinx Platform?

Met FileLinx Platform kan je alles maken

Wij, onze partners maar ook onze klanten kunnen met ons platform zelf allerlei oplossingen maken. Oplossingen voor een specifiek probleem, door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com