Partners en koppelingen

Wij bundelen onze krachten met de beste oplossingen in het veld. Sluit je bij ons aan!

Word partner!

Als IT- of consultancy-bedrijf herken je het wel: je hebt een specifieke business solution nodig, maar wilt niet een lang en duur implementatietraject in. Met ons low-code softwareplatform ontwikkel je zelf een bedrijfsoplossing – makkelijk en snel. Ook is het mogelijk onze standaardoplossingen om te bouwen naar jouw specifieke wensen.

Bespaar tijd en geld met ons platform

Met het low-code software platform van FileLinx kun je razendsnel bedrijfstoepassingen ontwikkelen. Het unieke aan het platform? Je kunt starten met één van de kant-en-klare business solutions en deze in een handomdraai omzetten in je eigen applicatie.

Ook kun je een specifiek proces modelleren in het software platform. Het FileLinx Platform is low-code; dat scheelt tijd en geld vergeleken met het zelf ontwikkelen van de oplossing door middel van het schrijven van code.

Wij zoeken technologie- en implementatiepartners

De ervaring heeft ons geleerd dat een partnerschap met name goed uitpakt in één van de volgende scenario’s:

  1. Je bent een IT-bedrijf dat een eigen ERP of financiële softwareoplossing in de markt zet en als toevoeging daarop bepaalde processen gedigitaliseerd, geautomatiseerd of gerobotiseerd wilt hebben voor de klanten. Denk aan het automatisch verwerken van facturen, inkoopprocessen of CRM-oplossingen met een volledige integratie door middel van een managed koppeling tussen de beide softwareoplossingen.
  2. Je bent een (IT) consultancybedrijf, wellicht met eigen citizen developers, en wilt met specifieke markt- of point solution-kennis organisaties helpen met het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van de bedrijfsprocessen. Hiervoor implementeer je een softwareplatform.

In beide gevallen kun je als partner gebruikmaken van onze jarenlange ervaring, kennis en reeds bestaande modellen op het gebied van factuurverwerking, inkoop en CRM. Bovenal kun je gebruikmaken van onze koppelingen met ERP/financiële software.

Voordelen

Verkort time to market en projectrisico’s drastisch

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Unieke oplossing om te onderscheiden van de standaardoplossingen

Gespreide klantenportefeuille en branche-ervaring

Partnerschappen

FileLinx hecht veel waarde aan goede partnerschappen. Door de krachten te bundelen zorgen wij met onze partners voor de beste oplossing voor onze klanten. Itris is één van die partners waar FileLinx graag mee samenwerkt. FileLinx en Itris brengen het beste in elkaar naar boven.

Pijl Itris

Wat kun je verwachten

Gepersonaliseerde service en gestandaardiseerd onboardingsproces

Toegang tot partnerportaal voor documentatie, software en referenties

Operationele ondersteuning en gratis opleiding

Een bovengemiddelde vergoeding op licenties en direct opbouwen van recurring business

Implementatiepartners

Kennispartners

Koppelingen

FileLinx koppelt met alles… echt alles! Hieronder zie je de systemen waarmee FileLinx een koppeling of ervaring heeft. Zit jouw systeem er niet bij? Geen probleem, onze ontwikkelaars maken voor fixed tarieven ook met jouw systeem een koppeling.

Financiële software

Overige software

Meer weten over FileLinx Platform?

Met FileLinx Platform kan je alles maken

Wij, onze partners maar ook onze klanten kunnen met ons platform zelf allerlei oplossingen maken. Oplossingen voor een specifiek probleem, door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com