Onze aanpak

Het kan wel!

Veel processen kunnen en moeten efficiënter en gebruiksvriendelijker worden ingericht. Maar vaak krijg je te horen dat het om allerlei technische redenen niet kan. Wij zeggen: het kan wel!

Het FileLinx Platform maakt de ontwikkeling van een heel specifieke applicatie mogelijk. Precies volgens jouw wensen, maar zonder een lang implementatietraject of hoge kosten.

Wij nemen je het werk uit handen

Wil je zelf een applicatie ontwikkelen, dan nodigen we je uit dat met ons platform te doen. Laat je die klus liever door ons uitvoeren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Op die manier kun jij je concentreren op de processen en het model; FileLinx zorgt voor de ontwikkeling van het platform in de nieuwste technieken.

Onze aanpak in 4 stappen

Elke organisatie is uniek, maar één belofte maken we altijd waar: wij zorgen ervoor dat je altijd korte implementatietijden hebt, dat de kosten binnen het budget blijven en dat je zelf bepaalt hoe bedrijfsprocessen door de software worden afgehandeld. Om dit te bereiken volgen we een bewezen effectieve aanpak:

In een workshop bespreken we je wensen en hoe die zijn te vertalen naar een applicatie. De standaard app (model) die je kiest, dient als basis voor de oplossing.

Op een Agile manier, met korte sprints, bouwen we de oplossing in ons platform. Meer concreet, we configureren de standaard app en bij extra wensen zullen wij deze ook customizen (zonder programmeren en maatwerk). Het resultaat is snel zichtbaar.

De livegang is het moment dat je de software daadwerkelijk in productie neemt. Pas dan ga je de oplossing echt in het dagelijks leven gebruiken. Het is begrijpelijk dat er nog vragen opkomen, maar ook aanpassingen nodig zijn; dat werk pakken we uiteraard op.

Wij zien de samenwerking met jou als klant als een partnership en daar hoort ook het regelmatig reviewen en aanpassen van de applicatie bij. Jouw organisatie verandert wellicht en jouw behoeften binnen de software dus ook. Omdat FileLinx een low-code softwareoplossing is, kunnen we jouw applicatie makkelijk aanpassen aan de nieuwe situatie.

Meer weten over FileLinx Platform?

Met FileLinx Platform kan je alles maken

Wij, onze partners maar ook onze klanten kunnen met ons platform zelf allerlei oplossingen maken. Oplossingen voor een specifiek probleem, door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com