Zo werkt het

Ontwikkel razendsnel bedrijfstoepassingen met FileLinx Platform.

Ontwikkel je bedrijfstoepassing

Met het low-code software platform van FileLinx kun je razendsnel bedrijfstoepassingen ontwikkelen. Het unieke aan het platform? Je kunt starten met één van de kant-en-klare business solutions en deze in een handomdraai omzetten in je eigen applicatie. Ook kun je een specifiek proces modelleren in het software platform.

In 7 stappen de perfecte workflow

In het FileLinx Platform ontwikkel je, met of zonder een standaard business solution als basis, zelf applicaties inclusief het onderliggende bedrijfsproces. Het platform bestaat uit de volgende onderdelen:

stap 1

Herkenning van data

Specifieke informatie in e-mails en documenten wordt herkend. Deze informatie is nodig om structuur aan te brengen in jouw applicatie. Zo kun je de informatie eenvoudig terugvinden, zonder dat je meteen allerlei labels hoeft in te vullen. Wij kunnen onder andere gegevens herkennen op facturen, poststukken, e-mails, projectdocumenten, personeelsdossiers en declaraties.

stap 1
stap 2

Bepaal het datamodel van je toepassing

Het datamodel van een CRM-oplossing is anders dan van een projectoplossing. Je klikt in de modelleerstudio zelf de velden en indeling bij elkaar door middel van de ‘what you see is what you get’ methode. Bekijk direct het resultaat van je werk, neem dit door met je gebruikers en pas zo nodig aan.

Het voordeel is dat je voor iedere soort toepassing een andere indeling kunt kiezen, zonder dat de herkenbaarheid verloren gaat. Je kunt bijvoorbeeld de data (bij een klantkaart), het document (bij goedkeuring van een factuur) of de mappenstructuur (bij een projectenmap) centraal zetten.

Dataview
stap 2
stap 3

Wie krijgt welke rechten?

In de rechtenstudio bepaal je per gebruikersgroep de rechten, zodat je controle houdt wie wat mag zien.

stap 3
stap 4

Bepaal het bedrijfsproces door robots/workflows in te stellen

Het datamodel van je toepassing is klaar en de rechten per gebruikersgroep zijn bepaald. Nu moeten we alleen nog bepalen wat het onderliggende proces van de toepassing is. De workflow studio kan eindeloos veel taken voor je automatiseren zoals het maken van afspraken of het versturen van e-mail alerts.

Ook kun je een handmatige actie toevoegen. Denk aan het goedkeuren van een offerte of factuur.

stap 4
stap 5

Documenten veilig opslaan, delen en erin samenwerken

Bij vrijwel elk proces hoort een document of e-mail als input of output. Het FileLinx Platform is uniek in zijn soort, omdat wij het bouwen van applicaties en bedrijfsprocessen in een low-code platform en een ECM (Enterprise Content Management) of DMS (Document Management System) samen laten komen in één platform.

Standaard krijg je de Intelligente FileServer (IFS) van FileLinx meegeleverd als basis voor de opslag en het genereren van je documenten en e-mails. De kracht van IFS is dat je altijd één waarheid en één versie hebt van een document en dat je documenten veilig kunt opslaan, delen en eraan samenwerken.

Facturen, offertes, rapporten, contracten, projectdocumenten en alle andere documenten worden veilig opgeslagen in het software platform.

stap 5
stap 6

Integration server

Om nog meer structuur aan te brengen in de documenten, e-mails en bedrijfsprocessen kun je labels toevoegen. Je kunt de gegevens dan heel eenvoudig terugvinden door een zoekterm in te typen. Maar deze labels zijn in veel gevallen al aanwezig in andere systemen die je in gebruik hebt. Zo heb je bijvoorbeeld een ERP/financieel systeem waarin crediteurgegevens staan, factuurgegevens, klanten, projectgegevens etc.

Maar je hebt bijvoorbeeld ook Microsoft Exchange in gebruik waarin je werkt met e-mails, agenda, taken en contactpersonen. FileLinx is een specialist in het maken van koppelingen met deze systemen om gegevens uit te wisselen en dubbele data te voorkomen. Van het ophalen van crediteurgegevens of klantenkaarten tot het coderen van facturen op de juiste kostenplaats, geen koppeling is ons te gek.

stap 6
stap 7

Ingebouwde Business Intelligence-oplossingen

Je slaat data dus op in de vorm van labels/metadata in het platform en koppelt alle documenten en e-mails aan deze labels. Je zorgt ervoor dat er procesmatig wordt gewerkt via robots/workflows. Als laatste zorgt FileLinx ervoor dat deze informatie omgezet kan worden naar bruikbare KPI’s. De rapportages kunnen automatisch gemaild worden naar gebruikers binnen of buiten de organisatie, als reminder verstuurd worden of als tegel op het dashboard geplaatst worden. In het platform kun je deze overzichten en tegels zelf maken.

stap 7

Met FileLinx Platform kan je alles maken

Wij, onze partners maar ook onze klanten kunnen met ons platform zelf allerlei oplossingen maken. Oplossingen voor een specifiek probleem, door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com