FileShare – het veilige zakelijke alternatief voor WeTransfer

WeTransfer is niet meer weg te denken als het gaat om het versturen van grote bestanden. Het is gratis, iedereen kent het en werkt nog gemakkelijk ook. Logisch dat veel mensen en ook bedrijven hier gebruik van maken. Gemak dient de mens, maar bij één ding wordt vaak niet stil gestaan… hoe behoud je de controle over je bestanden?

Zakelijk gezien
Zeker als het gaat om zakelijke bestanden wil je zeker weten dat je bestanden veilig verstuurd worden. Hoe weet jij zeker dat je bestanden met gevoelige informatie verwijderd worden door de tussenpartij? Of waar worden ze door de ontvangers allemaal opgeslagen? Op veilige servers, of ergens op een openbare computer zonder wachtwoord? Zodra je een bestand via bijvoorbeeld WeTransfer of andere cloud opslagdiensten verzendt, ben je direct de controle kwijt. En geen controle is grotere kans op imagoschade en eventuele claims.

Volledige controle
Met FileShare weet u één ding zeker, volledige controle over je verzonden bestanden! Hoe wij dat zeker weten? Een mix van eigen ervaring en slimmeriken die goede software kunnen maken. Hoe vaak het ons al niet is overkomen dat we een document toegestuurd kregen, en dat bleek dat er inmiddels alweer een andere in gebruik was. Of dat een document door meerdere personen gecontroleerd moest worden en dat je verschillende bestanden toegestuurd kreeg met de aanpassingen. Deze aanpassingen moesten weer verwerkt worden in een andere versie. Kortom, volledig de controle kwijt.

Gelukkig zijn er online opslagdiensten waarmee je een link kunt sturen. Handig, één document waarin iedereen werkt. Maar ook dat brengt risico’s met zich mee. Wat doet iemand met het bestand? Wordt deze niet alsnog lokaal opgeslagen? En wie kijken er nog meer mee?

FileShare, het beste alternatief

Wij denken met FileShare een heel goed alternatief te hebben! En wel hierom:

  • Eén veilig plek voor het opslaan van documenten
  • Gemakkelijk terugvinden van bestanden
  • Bestanden kunnen vergrendelen om downloaden tegen te gaan
  • Zien wie het bestand heeft geopend
  • Een link verzenden via je eigen domein
  • Gemaakt in Nederland, en dus ook delen via servers in Nederland die in eigen beheer zijn
  • Cloud of on premise
  • Integratie met Microsoft Office (365)
  • Geen fileserver nodig
  • Altijd een backup

Kortom, volledige controle ook na het delen!

 

Nieuwsgierig wat FileShare nog meer kan? Bekijk alle functionaliteiten op www.fileshare.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com