Fx’er aan het woord – Consultant

Ik ben Elbrich Doornbos, 47 jaar oud. In 1996 ben ik bij K+V Van Alphen
afgestudeerd als Master of Science Information System Development
aan de University of Hertfordshire op het onderwerp ‘De toepasbaarheid van workflowmanagement’. Ik ben daarna bij K+V van Alphen blijven werken. Eerst
voornamelijk gedetacheerd bij veel verschillende bedrijven. Daarna als implementatie consultant en projectmanager veel projecten gedaan met onze software oplossingen DigiData en Donau. In 2016 zijn K+V Van Alphen en FileLinx
samengevoegd tot één bedrijf. Ik werk hier nu 24 jaar met heel veel plezier.

Naast het werk ben ik veel te vinden op de badmintonbaan. Een sport die ik al vanaf jongs af aan beoefen. Het blijft de leukste sport die er is! Daarnaast ga ik graag met mijn vriend en vrienden een hapje eten of een glaasje wijn drinken. 

Portret_Elbrich

Elbrich Doornbos

Korte lijnen en één team
Het leukste van werken bij FileLinx is dat we één team zijn dat samenwerkt om onze klanten van de beste software te voorzien. De lijnen zijn heel kort en zo heb je dus niet alleen veel contact met de andere consultants, maar ook met de accountmanagers, de ontwikkelaars en de supportmedewerkers. We maken software waar ik trots op ben. Wij koppelen onze software met vele backoffices. Op deze manier onderhoud ik ook contacten met de leveranciers van deze pakketten. 

Als implementatie consultant ben ik betrokken bij alle fases van het project. Ik doe een functionele analyse, maak planningen, doe de installatie,  de implementatie, de technische koppeling met de backoffice, de instructies voor de gebruikers, de eerste nazorg en het projectmanagement. En dit bij klanten in allerlei verschillende markten. Dit maakt het werk als implementatie consultant heel afwisselend. 

 

Bij FileLinx zijn we één team dat samenwerkt om onze klanten van de beste software te voorzien.

Recent project
Een recent project dat ik gedaan heb, was bij Ahoy. Ahoy is al jarenlang klant bij ons, maar is overgestapt naar een ander financieel systeem. Hierdoor moest de inrichting van DigiData aangepast worden en uiteraard moest er worden gekoppeld met een andere backoffice die andere velden verwacht. Als het een nieuwe backoffice van de klant betreft, heeft de klant ook meer ondersteuning, afstemming en advies nodig. Daarnaast heb je een harde go-live datum aangezien je met twee systemen live gaat. 

Bij Ahoy hebben we volledig volgens planning het project kunnen opleveren. De klant was na de overgang weer net zo tevreden met de software als dat ze daarvoor waren. Het is leuk om daar een bijdrage aan geleverd te hebben. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com