Fx’er aan het woord – Development

Mijn naam is Martijn van IJperen, ik ben 43 jaar en ik werk al mijn hele werkende leven in de IT branche. Ik heb drie kinderen en ben 14 jaar getrouwd. Op mijn 11e kregen wij thuis de eerste PC, een 8086 en werd mijn aandacht gevestigd op computers; eerst in hardware (reparatie) later in het ontwikkelen van software. In 2008 ben ik begonnen als ontwikkelaar en doorgegroeid naar Product Manager van Donau. Sinds 2019 ben ik Development Manager geworden en stuur ik het development team met heel veel plezier aan. Het team bestaat uit zeer gedreven technisch kundige medewerkers met een hart voor development.

Naast mijn baan hou ik heel erg van het gezinsleven en hier alles uit te halen wat erin zit.

Portret_Martijn

Martijn van IJperen

Standaard producten
Ik ben trots op de producten die we maken bij FileLinx, zoals de standaardproducten DigiData en FileLinx. Naast de standaardproducten, ontwikkelen we ook maatwerksoftware. Dit zijn portalen tegen FileLinx aan, bijvoorbeeld een scheidsrechters-volgsysteem, cursus registratie systeem, monteurs portaal maar ook specifieke software voor bijvoorbeeld de optiekbranche. We kijken dan echt naar waar de behoefte van de klant is en hoe wij dit kunnen oplossen.

Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg, om voor onze klanten een software-oplossing te bouwen die bijdraagt aan het dagelijks gebruik.

Automatiseren
FileLinx heeft ook voor de zorg de Secure Online Camera App (SOCA) gemaakt dit is een voorbeeld van de kracht van FileLinx. Dit is een unieke en beveiligde camera oplossing die foto’s en video’s niet opslaat op het apparaat, maar alleen toegankelijk maakt voor direct betrokkenen/bevoegden. 

Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg, om voor onze klanten een software-oplossing te bouwen die bijdraagt aan het dagelijks gebruik. Alles is te automatiseren, maar lost het ook het daadwerkelijke probleem op? Het doel is om sneller makkelijker en efficiënter te werken en de klant staat hierin voorop. Dit dragen wij dan ook uit in onze producten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com