Fx’er aan het woord – Office

Ik ben Malu Dunsbergen, 30 jaar oud, woon in Leiden en ben moeder van een dochter Marley (4jaar) en in verwachting van ons tweede kindje. In juni 2020 ben ik 10 jaar in dienst bij FileLinx.

Mijn werkweek bestaat uit drie dagen; maandag, donderdag en vrijdag. Ik houd mij bezig met veel verschillende taken, maar vooral met de boekhouding. Daarin ondersteun ik mijn manager Paul van Baar. De werkzaamheden die ik hiervoor doe zijn o.a.

  • Inkoopfacturen verwerken
  • Facturatie
  • Onderhoud/SaaS contracten factureren
  • Orders invoeren
  • Betalingen
  • Boekhoudsysteem bijgewerken
Portret_Malu

Malu Dunsbergen

Ondersteuning
Naast de ondersteuning in de boekhouding ondersteun ik ook de consultancy manager. Ik help hem met het verwerken van de getekende offertes, maak de projecten aan en zorg dat de facturatie correct wordt ingevoerd.

Verder houd ik mij ook bezig met HRM. Dit doet ik samen met mijn collega Marja. Wij zorgen ervoor dat alle salarismutaties worden doorgevoerd, ziekmeldingen worden gedaan, verjaardagen en jubilea worden gevierd, maar ook maken wij nieuwe arbeidscontracten e.d aan.

Ik heb ook nog het één en ander aan office werkzaamheden. Hieronder vallen bijvoorbeeld: het opnemen van de telefoon, verwerken van de post, bestellen van de boodschappen en zorgen dat het kantoor er netjes uit ziet. Samen met mijn collega’s van office ontvang ik het bezoek en zorg ervoor dat zij voorzien worden van een kopje thee of koffie. Ook maak ik voor de klant licenties aan om onze software te activeren en maak ik nieuwe SLA contracten aan en voer ik de aanpassingen door. 

"Mijn werk is nooit saai en het is altijd een verrassing wat de dag brengt."

Geen dag is hetzelfde
Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Doordat ik zoveel verschillende dingen doe, is mijn werk nooit saai en is het altijd een verrassing wat de dag brengt. Dat vind ik heerlijk! Maar als ik een van de taken moet kiezen dan kies ik de facturatie. Omzet binnen halen, wie vindt dat nu niet leuk!

Geen dag is hetzelfde, maar elke dag bestaat wel uit een aantal vaste taken. Elke werkdag start ik met het inlezen van de bankmutaties in Exact. Ik stel de betreffende medewerkers op de hoogte van ontvangen klantbetalingen en daarna start ik met het afhandelen van mijn e-mail. Ik factureer de opgeleverde projecten/uren of contracten en om 12:15 uur dek ik de tafel. Wij lunchen om 12:30 uur gezamenlijk in de keuken. Daarna zorg ik dat alles er weer netjes uitziet. Ook gaat de hele dag door de telefoon. Deze beantwoord ik en ik verbind de beller door met de gevraagde medewerker. Mijn dag eindig ik altijd met een lege inbox en het aanzetten van de vaatwasser.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com