Fx’er aan het woord – Service
Portret_Sebastiaan

Sebastiaan den Baars

Mijn naam is Sebastiaan den Baars, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Waddinxveen. Ik ben net klaar met de opleiding HBO-ICT – Business and Management. Tijdens mijn studie ben ik via een schoolproject in contact gekomen met FileLinx. Hierna ben ik door het bedrijf benaderd om parttime te komen werken op de afdeling Service. Deze kans heb ik met beide armen aangepakt. Gedurende mijn studie heb ik twee grote opdrachten voor FileLinx uitgevoerd: een stage en een afstudeerproject. Inmiddels ben ik drie jaar werkzaam bij FileLinx. Sinds januari 2021 ben ik actief als teamleider van de Service afdeling.

Naast mijn belangstelling voor technologie en IT ben ik graag bezig met muziek. Sinds mijn jeugd ben ik actief in de rock en metal muziek en speel ik bas en gitaar in diverse bands. In mijn vrije tijd ga ik ook graag met vrienden naar concerten.

Afdeling Service
De afdeling Service richt zich op het ondersteunen van klanten bij het oplossen van vraagstukken met betrekking tot de
DigiData, Donau en FileLinx software. Deze vraagstukken kunnen van verschillende aard zijn: het varieert van het beantwoorden van gebruikersvragen en het aanpassen van de klantspecifieke inrichting tot het oplossen van softwarebugs en het onderzoeken van systeemgerelateerde fouten. Mijn focus ligt op de meer technische vragen en het onderzoeken van mogelijke problemen in de inrichting bij klanten. Mijn verdere werkzaamheden zijn het aansturen van het Service team en het ontwikkelen van oplossingen voor wijzigingsverzoeken in de klantimplementaties. De afdeling Service legt zich niet alleen toe op het oplossen van vraagstukken, maar ook op het constant monitoren van de klanttevredenheid en het vertrouwen van de klant in het product. Hiervoor werk ik nauw samen met de Service Manager.

Samenwerken is een speerpunt binnen de organisatie. FileLinx is een ontzettend hecht bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Binnen FileLinx ligt er focus op het ontwikkelen van jezelf en door het management wordt proactief werken gestimuleerd. De communicatielijnen zijn kort: mensen spreken elkaar gemakkelijk aan en collaboreren aan mooie oplossingen in de producten. Elke dag leer ik meer van mijn collega’s over de mogelijkheden binnen de pakketten. Samen komen we tot nieuwe uitwerkingen voor het oplossen van klantkwesties.

"De afdeling Service legt zich niet alleen toe op het oplossen van vraagstukken, maar ook op het constant monitoren van de klanttevredenheid en het vertrouwen van de klant in het product."

Agile traject
Een project waar ik trots op ben is het uitdenken van een nieuw Agile traject voor het implementeren van de FileLinx software. Binnen het bedrijf bestond de wens om beter aan te sluiten bij de veranderende behoefte van de klant tijdens een initieel implementatietraject. Vanwege het karakter van het no-code platform is het goed mogelijk om binnen geringe tijd een installatie uit te breiden en te vormen naar de wens van de klant. De denkwijze achter Agile biedt hier uitkomst voor. Omdat de consultants met het resultaat zouden gaan werken, vond ik het belangrijk om hun ideeën en ervaringen mee te nemen. Met technieken uit mijn opleiding heb ik het project vormgegeven en uitgevoerd. Uiteindelijk is er een mooi nieuw proces ontstaan waarmee de opdrachtgever tevreden is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com