Maatregelen coronavirus

Beste ,

In verband met de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus vinden wij het belangrijk om u te informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij genomen hebben om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten te kunnen waarborgen. Wij volgen bij FileLinx de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Vanuit huis werken 
Met ingang van afgelopen vrijdag werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om het werken vanuit huis mogelijk te maken. Onze werkprocessen zijn daar reeds op afgestemd.

Support
In onze dienstverlening en support verandert er niets voor u. U kunt gewoon tickets blijven aanmelden via de e-mail op support@filelinx.com of bellen met ons supportnummer +31888503703. Daarnaast zijn uw vaste contactpersonen bij FileLinx gewoon bereikbaar via de e-mail en de mobiele nummers.

Projectwerkzaamheden
Voor alle lopende projecten en supportverzoeken geldt ook dat deze gewoon doorgaan zoals u van ons gewend bent. Wij kunnen alle werkzaamheden remote voor u uitvoeren en onderling werken onze teams op afstand samen om uw project binnen de scope en de planning voor u op te gaan leveren. Alleen overleg en overdracht zal niet op locatie plaatsvinden maar virtueel via Skype, Teams of andere communicatiemiddelen.

Afspraken alleen nog virtueel
Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties voorop. Daarom hebben we besloten om interne en externe overleggen zoveel mogelijk virtueel te houden. Voor reeds gemaakte afspraken nemen wij contact met u op om samen te overleggen wat de beste oplossing is voor het moment.

Zoals u gewend bent van ons staan onze klanten centraal en zorgen we juist met deze maatregel voor de continuïteit van onze dienstverlening. Wij doen er alles aan om de serviceverlening op het niveau te houden zoals u van ons gewend bent.

Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht er iets veranderen, dan zullen we u hierover tijdig informeren.
 

Namens het hele team van FileLinx bedankt voor uw begrip.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com