ProBiblio

"Al sinds 2009 zijn wij klant van FileLinx. Door de nauwe samenwerking met AFAS, de goede referenties en de geboden functionaliteiten in de oplossing, is de keuze op FileLinx gevallen."

Organisatie

Probiblio is de provinciale ondersteuningsinstelling voor de bibliotheeksector in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Zij ondersteunen door bijvoorbeeld het overnemen van de salarisadministratie, het leveren van logistieke oplossingen, of door strategisch advies op terreinen als bedrijfsvoering, marketing, communicatie, marktonderzoek en innovatie, specifiek voor de bibliotheek. Zo ondersteunt Probiblio bibliotheken om hun unieke rol in de maatschappij optimaal te kunnen vervullen.

logo probiblio

Het probleem

Het probleem was dat inkoopfacturen niet werden gedigitaliseerd. Ook werden inkoopboekingen handmatig in het systeem gezet.

De oplossing

FileLinx heeft ervoor gezorgd dat ProBiblio door middel van DigiData voortaan alle facturen digitaal binnenkrijgt en vastlegt op een efficiënte, eenduidige en gebruiksvriendelijke manier. “Wij boeken nu direct in de applicatie Interfere, waardoor de boeking inclusief de factuur als PDF de workflow van Profit in gaat. Wij werken voor en met verschillende klanten in verschillende omgevingen. In alle gewenste smaken kan worden voorzien door de samenwerking en koppeling met AFAS Profit/FileLinx.”

“Om DigiData als Saas te hebben draaien is perfect, wij hebben nooit meer problemen met de beschikbaarheid en performence. De verantwoordelijkheden qua beheer zijn duidelijk gescheiden en wij hebben geen omkijken meer naar technische vraagstukken of arbeidsintensieve beheertaken.”

FileLinx heeft vanaf 1 januari 2019 een eigen Peppol Access Point. Via het Access Point halen we eenvoudig en veilig e-facturen (xml) op van de reeds 150.000 aangesloten leveranciers. 100% digitaal en veilig door gebruik van het Peppol netwerk. Hiermee kunnen we onder andere ook alle formaten verwerken zoals UBL, XML, PDF, etc.

Meer informatie

“We zien de UBL ontwikkeling de komende tijd met veel interesse tegemoet. Het lijkt op dit moment ‘los’ te gaan met aanbieders, doordat de overheid aansluiting op het Peppol netwerk gaat afdwingen en handhaven. Ik merk dat er veel foutieve informatie rondgaat en dat veel bedrijven zoekende zijn naar de juiste aanpak. Wij staan in nauw contact met FileLinx voor wat betreft de vraagstukken en mogelijkheden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen voor onze organisaties en klanten de vruchten gaan plukken van deze ontwikkeling.”

Keuze voor FileLinx

“Al sinds 2009 zijn wij klant van FileLinx. Door de nauwe samenwerking met AFAS, de goede referenties en de geboden functionaliteiten in de oplossing die ze hebben aangeboden, is de keuze op FileLinx gevallen.”

“We werken al jaren samen en dat gaat altijd uitstekend. De meeste medewerkers werken er, net als bij ons, al jaren en je bouwt daardoor een prettige band en een efficiënte samenwerking op. Wij kennen elke organisatie en hun  klanten/oplossingen heel goed en daardoor kunnen wij snel schakelen en werken we op basis van vertrouwen.” 

“FileLinx is een aanrader voor andere bedrijven. Vooral door de ervaring en kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers, qua volwassenheid van de oplossing(en) en de koppeling.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com