logo klein

WEBINAR

Bouw in één dag een applicatie in FileLinx

25-03-2021 | 10:00 uur

filelinx-crm-screenshot

Meer informatie

In deze webinar gaan we een applicatie bouwen vanaf nul. Hoe? Met gebruik van het no-code platform van FileLinx. Onze boodschap is duidelijk: we gaan een volledige applicatie bouwen in één (werk)dag. Ons doel is om jou te laten zien wat een consultant met de kennis van FileLinx slechts in één dag kan doen. Gelukkig zal de webinar niet 1 dag duren maar slechts 30 minuten. In die tijd gaan we een specifieke case behandelen. Vanaf het bedenken van de oplossing tot en met het ontwerpen en het realiseren van de oplossing in FileLinx. We gaan samen stap voor stap door dit proces heen en aan het einde zal onze applicatie klaar zijn voor gebruik. Je krijgt zo de kans om meer te weten over de tools die het platform van FileLinx biedt en de aanpak die wij gebruiken om applicaties te bouwen.

Over FileLinx en No-Code
Wij helpen ruim 20 jaar organisaties in het eenvoudiger maken van complexe bedrijfsprocessen met onze software. Wij willen iedereen in staat stellen om zelf, snel en flexibel, processen te automatiseren. Zonder barrières en zonder technische kennis met behulp van de voor gedefinieerde building blocks (best practices).

Wij zijn een “Do IT Yourself” applicatie generatie platform.

Voor wie?

Wat je gaat leren

  • Wat de tools zijn die FileLinx biedt om snel applicaties te bouwen.

  • Welke stappen je kunt zetten om een applicatie in FileLinx te bouwen.

  • Welke voordelen een no-code platform met zich meebrengt.

Ontmoet de spreker

Portret_Orestis

Orestis Gkikas

partnermanager
Orestis Gkikas is partnermanager bij FileLinx. Van kinds af aan heeft hij al een passie voor IT en nieuwe technologieën. Orestis heeft zich als consultant gespecialiseerd in het partnerschap. Als partnermanager zorgt hij ervoor dat hij goed contact heeft met onze partners en dat vanuit beide kanten een positieve samenwerking is.
Meer over Orestis en partners lees je hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2024 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar boven

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com